Marka ŠKODA produžila poslovnu saradnju sa FK Željezničar i FK Sarajevo

2016-07-22

Sarajevo, 22. juli 2016. - U prostorijama ŠKODA salona Porsche Sarajevo danas je održana konferencija za medije povodom sutrašnjeg gradskog derbija. Prije najave utakmice, ozvaničen je nastavak saradnje kompanije Porsche BH d.o.o. sa pomenutim sarajevskim klubovima kroz marku ŠKODA.

"Za početak koristim priliku da vam se zahvalim što ste se odazvali našem pozivu i da se posebno zahvalim direktoru Senadu Olovčiću i kompaniji Porsche BH što nam je ustupila svoje prostorije za današnju press konferenciju. Mi već izvjesno vrijeme imamo jako dobru saradnju sa kompanijom Porsche BH i njihovim brendom Škoda i današnje potpisivanje novog ugovora o saradnji će biti samo nastavak te dobre saradnje.", rekao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

"Brend Škoda i firma Porsche BH višegodišnji je poslovni partner sa FK Sarajevo i novim ugovorom nastavljamo ovu uspješnu saradnju. Zaista, zadovoljni smo ovom saradnjom i cijenimo ovo partnerstvo. Saradnja je počela u 2011. godini i sada, ulazimo u petu godinu ove saradnje. Podrška se nastavlja u sezoni 2016/17 i današnjim potpisivanjem ugovora je to i ozvaničeno.", kazao je direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.

"Kažu da najbolji idu uz najbolje, pa je tako saradnja sarajevskih klubova i Škode kao jednog od najuspješnijih auto brendova na bh. tržištu sigurno dobra kombinacija. Mi dijelimo iste vrijednosti i nastavak naše podrške nije bio upitan poslije zaista dobre saradnje koju smo imali do sada", istakao je direktor Porsche BH d.o.o., Senad Olovčić.