Svečano otvoren obnovljeni ŠKODA salon

2016-04-28

Sarajevo, 27.04.2016. - na Trgu međunarodnog prijateljstva 24. u Novom Sarajevu, svečano je otvoren obnovljeni salon marke ŠKODA.

Radi se o prvom redizajniranom salonu u BiH, po novim standardima marke ŠKODA. Osvježen je namještaj, postavljen je novi logo i predstavljen je novi koncept marke ŠKODA.

Direktor maloprodaje Porsche Sarajevo Alex Vaszi je istakao da je ovo početak investicija i smatra da će se ovim postići veće zadovoljstvo budućih kupaca, jer se ne radi samo o vizuelnom poboljšanju nego i o poboljšanju prodajnih i postprodajnih procesa.

"ŠKODA je najprodavanija marka u Bosni i Hercegovini i jedan od najbrže rastućih brendova u Europi. Trend osvježenja ovlaštenih prodajnih salona u BiH se nastavlja. Nadamo se da će do kraja 2018. godine novi izgled imati svih 13 ovlaštenih ŠKODA prodajno-servisnih centara u BIH." Istakao je direktor veleprodaje Porsche BH d.o.o., Senad Olovčić.

Ovlašteni trgovac Porsche Sarajevo je otvorenjem novog ŠKODA salona zatvorio krug "osvježenja" svojih prodajno-servisnih centara. Pored pomenutog salona,  osvježeni su i saloni marki Volkswagen, Audi i SEAT.