Porsche BH promovirao novi Audi A4

2015-12-11

Sarajevo, 11.12.2015. - u prostorijama ovlaštenog Audi partnera Porsche Sarajevo d.o.o., održana je promocija novog Audi modela: Audi A4.

Nova generacija Audija A4 i A4 Avanta fascinantan je spoj tehnologije i estetike. Sva tehnologija u najprodavanijem modelu marke nanovo je razvijena, tako da ponovno postavlja standarde u svome segmentu.

Dimenzije automobila narasle su u usporedbi s prethodnim modelom, no njihova je težina znatno smanjena - i to do 120 kilograma, što ovisi o izvedbi motora. Karoserija novog Audi modela jedna je od najlakših u svojoj klasi, zahvaljujući inteligentnom spoju materijala i lagane konstrukcije. Audi A4 predvodnik je svoje klase i po pitanju razine buke.

"MMI Navigation plus podupire snaga računanja druge generacije modularne infotainment platforme, koja Audiju omogućuje brzo smještanje kupčevih elektroničkih inovacija u vozilo. Ako kupci naruče automobil sa sistemom "MMI Navigation plus", automatski dobiju Audi connect hardverski modul, koji A4 i A4 Avant povezuje s Internetom preko vrlo brze LTE mreže. Putnici mogu surfati na Internetu i slati te primati e-poruke na svojim mobilnim uređajima preko Wi-Fi hotspota, dok vozač može koristiti prilagođene usluge Audi connect sistema. " rekao je Dino Bratović, menadžer brenda Audi ispred firme Porsche BH.

 "Novi Audi A4 na bosanskohercegovačkom tržištu dostupan je već od 54.302 KM za motor 1,4 l TFSI (sa ručnim mjenjačem)", dodaje Bratović.