Predstavljen novi ŠKODA Superb

2015-11-06

Sarajevo, 06.11.2015. U Sarajevu je sinoć u hotelu Radon Plaza, pred velikim brojem gostiju, svečano predstavljen novi model ŠKODA Superb, najluksuzniji automobil iz ŠKODINE palete modela.

Ovo je treća generacija ŠKODINE poslovne limuzine, automobil izuzetnih voznih performansi i iznimnog komfora i udobnosti.

 Svojim novim dizajnerskim stilom, novim proporcijama, prostranošću, inovativnom tehnologijom, voznim karakteristikama i kvalitetom izrade, ovaj automobil se svrstava u sam vrh srednje klase.

Nova, treća generacija ŠKODA Superba pruža najveći stepen funkcionalnosti s još naprednijim  paketima opreme. Kod nas će biti dostupna u izvedbama Ambition, Style i Laurin&Klement.

Ovaj automobil nudi najviše u pogledu komfora, informativnosti i veza, sigurnosti, potrošnje goriva i performansi. Unutrašnji prostor i veličina prtljažnika su najveći u svojoj klasi.

Ponudu motora čine 1 benzinski i 2 diesel mortora, a dostupni su u kombinaciji s manuelnim ili automatskim mjenjačem.

Cijena je u rasponu od 48.000 KM od 73.000 KM.

 Nova ŠKODA Superb je najbolja ŠKODA ikad. Posljednja generacija ŠKODINE  perjanice usmjerena je na nove grupe korisnika u poslovnom i privatnom sektoru. Kvalitet Superba naglašava vrijednosti brenda i ukazuje na to kakva će biti budućnost ŠKODE. Nesumnjivo je da dolaskom Superba u ŠKODI počinje jedna nova era.

Nesvakidašnjem doživljaju sinoćnje promocije doprinio je i nastup renomirane unjetnice Ane Rucner koja je svojim nastupom oduševila sve prisutne.